Chr.Boek-en kadowinkel Shalom heeft een breed assortiment aan Bijbels, boeken, kinderboeken, cd’s, dvd’s, kaarten en cadeauartikelen.

Wij hebben Bijbels in verschillende vertalingen (o.a. de NBV, de HSV, het Boek en de Bijbel in gewone taal). Ook Engelstalige uitgaven van de bijbel kunnen wij leveren. 

Wij hebben een ruime sortering in bijbelstudiemateriaal, dagboeken, boeken over pastoraat, boeken over huwelijk en gezin, cadeauboeken, gedichtenbundels en romans.

Voor de kinderen hebben wij kinderboeken voor iedere leeftijd, kinderbijbels, dagboeken voor kinderen, voorleesboeken en prentenboeken.

Wij verkopen cadeauartikelen zoals: mokken,muurcirkels, beeldjes, tegeltjes, sieraden, kaarsen, schrijfwaren, sleutelhangers, bijbelomslagen. 

Voor diverse producten uit Israël kunt u ook bij ons terecht, zowel food als non-food.

Voor elke gelegenheid hebben wij een passende kaart. Kaarten voor felicitatie, beterschap, geboorte, belijdenis, doop, condoleance, maar ook kaarten met gedichten of met een lied uit de bundel ‘Opwekking’ erop afgedrukt.

In de muziekafdeling vindt u cd’s met gospelmuziek, koor en samenzang, Opwekking, instrumentale en Nederlandstalige muziek.

Voor de kinderen zijn er cd’s met kinderkoren, Elly en Rikkert en cd’s van de kinderboekenmaand, vertel cd’s.

Er is een ruime keuze in speelfilms en documentaires.